Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

De Speakers Academy is een nieuw initiatief van Interexperience. Bedoeld voor leden die hun deskundigheid en specifieke ervaring over een bepaald onderwerp willen delen tijdens events, bijeenkomsten of webinars. Georganiseerd door of in samenwerking met HP. Naast kennisdeling stelt het u in de gelegenheid om organisaties en professionals te leren kennen buiten uw dagelijkse werk- en kenniskring.

 

Peter vd BoschPeter van den Bosch, senior technical consultant, PQR bv.
Peter is sinds 1999 werkzaam in de IT. Hij werkt tien jaar met VMware en HP producten en is vooral geïnteresseerd in de integratie van deze hard en software. Momenteel is Van den Bosch ATP Storage en Datacenter en Cloud en op weg naar ASE Datacenter en Cloud en hopelijk volgend jaar ook MASE. Kijk hier voor meer informatie over zijn kennis en ervaring. Van den Bosch heeft ook een eigen blogsite.

  

Jeffrey Bos

Jeffrey Bos, managing consultant & practice leader service excellence, Paphos group
Jeffrey is sinds 2001 werkzaam in de ICT branche. Na een carriere bij Logica maakte hij in 2011 de overstap naar de Paphos Group. Hier zet hij als managing consultant zijn ervaring in bij de leverende kant (RUN) van IT bij diverse klanten. Als Practice Leader Service Excellence zorgt Jeffrey voor een hoogwaardige koppeling tussen de vraag uit de markt en de kennis, kunde en best practices binnen Paphos. Kijk hier voor meer informatie over zijn kennis en ervaring.

 

toinejenniskens thumb

Toine Jenniskens, Rabobank Nederland directoraat Groep ICT
Toine is een breed opgeleide IT-manager met een pragmatische aanpak. Nu is hij Business Architect voor Document Management, infrastructuur en IT-beheer bij de Rabobank. Toine heeft ervaring in posities als lead operaties architect, product manager, projectleider, afdelingsmanager en ITIL procesmanager. Toine presenteerde onder andere de laatste jaren bij Gartner IT Expo en een paar andere evenementen. Kijk hier voor meer informatie over zijn kennis en ervaring.

 

Hans van LeunenHans van Leunen, gepensioneerd software expert
Hans werkte onder meer bij Philips en TWP. Hij was 12,5 jaar voorzitter van onze community en hield diverse lezingen. De onderwerpen waren uiteenlopend, maar gingen vaak over component georiënteerde software generatie. Hans houdt zich nog vaak bezig met modulaire constructie, maar nu in verband met fundamentele natuurkunde. Kijk hier voor meer informatie over zijn kennis en ervaring.

 

Blog kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.