Events:

Hans Daniels, Vice President Enterprise Group en Managing Director General Western Europe HPE was tijdens Reimagine in NBC Nieuwegein op 22 juni  een van de keynotes.

Daniels presenteerde het uitgebreide portfolio van HPE. Wij vroegen hem naar zijn twee favorieten daaruit. “Mijn twee favorieten uit ons grote aanbod is aan de ene kant onze overname van Aruba. Omdat we daarmee mogelijkheden hebben Internet of Things (IoT) te combineren met onze data analytics platforms Haven on Demand en Big Data. We kunnen daarmee data ontginnen in het kader van IoT. Dat is een absolute favoriet.”

“De andere favoriet is uiteraard Composable Infrastructure. Ik denk dat we daarmee heel nadrukkelijk bezig zijn met de volgende generatie aan IT. Het stelt ons in staat om in de multi cloud omgeving waarmee we actief zijn, inderdaad het platform te creëren waar we met z’n allen op zitten te wachten, en dat we de komende jaren willen gaan gebruiken.”

Enterprise services
ICT concern CSC fuseerde dit voorjaar met de divisie Enterprise Services van HPE. Toch blijven diensten onderdeel van HPE's pakket vertelt Daniels. “Na de splitsing van onze Enterprise Service activiteiten blijven er nog steeds heel veel diensten over binnen HPE: 30.000 man wereldwijd, een omzet van 12 miljard, aanwezig in 80 landen, onderhoudsdiensten, consultancy diensten. En heel belangrijk zijn de Transformation Area Workshops die we in het afgelopen jaar zo’n 1000 keer hebben gegeven, Daarbij hebben we veel informatie opgehaald bij onze klanten, die we verwerkt hebben in de sessies. Dus diensten, absoluut, ook in de toekomst bij HPE.”

Recente blogs

Blog kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.