Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Donderdag 16 maart is de sessie 'The Microsoft Centric Hybrid Cloud'.

HPE, Microsoft en inovativ organiseren dit event speciaal voor het brede publieke segment, zoals de lokale en centrale overheid, educatie, healthcare & zorg en waterschappen. De sessie vindt plaats op het HPE-hoofdkantoor, Startbaan 16 in Amstelveen van 10 tot 13.30 uur.

Het evenement informeert u over de mogelijkheden op het gebied van Private, Public en Hybrid Cloud, en u hoort recente ervaringen met Azure Stack Proof of Concepts. Onderdeel van de presentatie is een voor u relevante klantcase. Kortom, u ervaart waar u staat in uw transformation journey vergeleken met anderen in de publieke sector.

Trend
Gebruikers verwachten dat de services altijd en overal beschikbaar zijn en vooral tegen lage kosten - dat is de trend. Door deze wensen van burgers, bedrijfsleven en andere instellingen staan veel ICT-afdelingen voor de uitdaging hoe dit te realiseren. Want de ICT-afdeling moet sneller zijn dan de markt, dient klaar te zijn voor innovatie en tegen minder of in ieder geval verantwoorde kosten. 

Datacenter Modernisatie
Datacenter Modernisatie biedt een aanknopingspunt om uw organisatie te adviseren een effectieve en efficiënte transitie te maken naar een nieuw datacenter concept. Het concept is gebaseerd op bedrijfskundige principes, en bestaat uit state-of-the-art technologie als Azure Pack en het veelgenoemde Azure Stack. 

De HPE Azure Private Cloud oplossing is volledig klaar voor Microsoft centric Hybrid Cloud scenario’s. Met ondermeer Azure Stack als nieuw Microsoft platform zodat u slim en kosten efficiënt gebruik kan maken van geselecteerde workloads van resources in de public cloud zoals Microsoft Azure. Wellicht aangevuld met diensten die een lokale service provider u aanbiedt. Met de One Consistent Platform gedachte van Microsoft kunt u al deze diensten transparant gebruiken. 

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven voor deze presentatieochtend. Start your journey to hybrid cloud now!

Recente blogs