Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

HPE’s composable infrastructure heeft een nieuw hybride cloudaanbod en nieuwe toepassingen voor HPE hyper converged.

De nieuwe oplossingen omvatten:

  • HPE Synergy met HPE Helion CloudSystem 10 - brengt volledige composability in compute, storage en structuur voor het op technologie gebaseerde hybride cloudplatform van HPE OpenStack®.
  • HPE Hyper Converged Operating Environment - deze software update maakt gebruik van composable technologieën en brengt daarmee nieuwe mogelijkheden voor HPE Hyper Converged 380.

Developers bouwen steeds sneller nieuwe, cloud native applicaties en gebruiken daarbij flexibele microservices en containers. Ondertussen transformeren ze traditionele applicaties naar ‘as-a-service’-modellen. Dit vergt een infrastructuur die beide operationele omgevingen kan ondersteunen. HPE Synergy levert het eerste composable infrastructuurplatform dat infrastructuur als code ziet, waardoor developers hun applicatielevering versnellen. HPE Synergy is in eerste instantie bij bijna 100 klanten in diverse branches succesvol geïmplementeerd. Nu is HPE Synergy overal ter wereld beschikbaar. In Europa werkt Liberty Global, marktleider op het gebied van tv en breedband al met HPE Synergy.

HPE Helion CloudSystem 10
Door de toevoeging van HPE Helion CloudSystem 10 aan HPE Synergy kunnen bedrijven gebruik maken van een eenduidige on-premises IT-omgeving die zowel traditionele als cloud-native applicaties ondersteunt. IT-operators selecteren binnen een paar minuten diensten waardoor de transitie van een traditionele naar een hybride IT-omgeving eenvoudiger wordt. Door verbeterde automatisering van management en een betere benutting van de infrastructuur kunnen klanten clouddiensten effectiever en tegen lagere kosten leveren.

Beide systemen beschikken over HPE OneView Composer. Deze software managet de automatisering van infrastructuur. Hierdoor kun je met een enkele, geïntegreerde interface infrastructuurdiensten in kaart brengen, beheren en toewijzen. Door de infrastructuur aan te passen aan de workloads wordt de infrastructuur efficiënter benut. Dit versnelt de ontwikkelingscycli met behoud van controle en compliance.

Partnerships 
Met het Composable Infrastructure Partner Program profiteren klanten van het brede ecosysteem van HPE. Dit bevat partnerships met tools als Chef, Docker, SaltStack en Puppet, maar ook traditionele partners als Microsoft, VMware, SUSE en Red Hat dankzij de integratie met de HPE OneView API.

Recente blogs