Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Ga je als klant voor de prestaties en security van een on-premise infrastructuur of voor de kostenbesparingen en flexibiliteit van publieke cloudplatforms?

HPE’s nieuwe 3PAR Flash Now-initiatief brengt het beste van beide samen: de on-premise prestaties, applicatiebeschikbaarheid en controle met het gemak en de flexibiliteit van publieke cloudconsumptiemodellen. 

Klanten kunnen deze all-flash technologie on-premise verkrijgen vanaf $0,03 per gebruikte gigabyte per maand; een fractie van de kosten voor publieke cloudoplossingen. Het nieuwe systeem versnelt de adoptie van het all-flash datacenter, vereenvoudigt migratie van oude storage, vermindert de risico’s en biedt klanten een weg naar groei door toekomstige technologietransities te managen. Als aanvulling brengt het initiatief technologie-innovaties, programma’s en services als HPE Flexible Capacity en Pre-Provisioning samen.

SLA
Behalen van applicatie SLA’s en maximaliseren van het terugverdienen van investeringen in het all-flash datacenter vraagt om de juiste networking bandbreedte en mogelijkheid om snel apps te verbinden met de infrastructuur. Om dit te ondersteunen is er ook een volledige update voor de nieuwste StoreFabric 32Gb (Gen6) Fibre Channel portfolio. Sleutelonderdeel is de HPE Smart SAN technologie voor volledig geautomatiseerde orkestratie, direct vanaf HPE 3PAR StoreServ flash storage arrays. Dit verkort de provisioning tijd met 90%, wat uren en handmatige inspanning bespaart. Tegelijkertijd beperkt het de risico’s vanwege menselijke fouten of netwerkveranderingen. 
 
Nieuwe partnerships
Met Veeam heeft HPE zijn Complete programma uitgebreid met een nieuwe resale- en go-to-marketrelatie. Veeam levert databeschikbaarheidsoplossingen voor hoog gevirtualiseerde omgevingen. Accenture gaat samenwerken met de HPE Technology Services Consulting divisie. Deze grootste SAP-integreerder maakt gebruik van HPE Recovery Manager Central technologie om in-memory SAP HANA-applicaties te beschermen op schaal, zonder dat dit impact heeft op de applicatieprestaties.
Met Spectra Logic, leverancier van schaalbare storage tape-archivering, is HPE een nieuwe relatie aangegaan voor flash gekoppelde archivering en web-scale toepassingen.

Recente blogs