Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

kate-davis Dit de nieuwe stijl van IT

Gelukkig Nieuwjaar! blogt Kate Davis, WW Product Marketing Manager, HP StoreVirtual Storage ons toe. Reden? De aankondiging van een nieuw programma, gericht op het inzetten van een nieuwe stijl van IT door de uitbreiding van Software Defined Storage (SDS) in gevirtualiseerde omgevingen. Het grote nieuws is dat vanaf 1 november 2013 een verscheidenheid van ProLiant Gen8 server modellen met een gratis 1TB licentie voor StoreVirtual VSA software komt.

Wie een van de volgende ProLiant Gen8 rack, tower of bladeservers heeft, kan de StoreVirtual VSA-software en een 1 TB capaciteit licentie gratis downloaden. Servers zijn: BL420c, BL460c, BL465c, BL660c, DL320e Gen8 v2, DL360p, DL380p, DL385p, DL560 en ML350p.

Davis: ‘Dit programma heet Unlock your Storage with HP ProLiant en biedt StoreVirtual VSA als een kenmerk van de ProLiant server. Omdat zowel infrastructuur als zakelijke behoeften evolueren, is het tijd om gevirtualiseerde applicaties en opslag dichter bij elkaar te brengen. Dit de nieuwe stijl van IT.’ Verandering van richting opent nieuwe mogelijkheden vervolgt Davis. SDS biedt daarbij een voordelige geoptimaliseerde, flexibele oplossing die een omgeving vereenvoudigt.

Kijk hier voor het volledige artikel inclusief video. Het SDS topic kunt u ook volgen op de HP Software-Defined Reality blog. Check it out.

unlock server capacity

Recente blogs