Events:

Ex-voorzitter Toine Jenniskens heeft de Vivit Speaker of the Year 2015 award gewonnen.

Tijdens HP Discover in Londen - begin deze maand - maakte Vivit dit bekend. Jenniskens was een van de vijf EMEA winnaars die zijn gekozen door Vivit leden wereldwijd. Jenniskens kreeg de prijs niet alleen voor zijn webinar presentatie over DevOps jongstleden 23 september, maar ook voor zijn spreekbeurten tijdens de jaarlijkse Discover events en bijeenkomsten in Nederland.

In het commentaar voor de nominatie stond ondermeer: Toine was de key presenter bij een Vivit DevOps SIG webinar voor de EMEA/AF regio, een webinar met ruim 330 on-demand viewings. Hij presenteerde uitstekend en gaf heldere informatie over een best practice vanuit het klantperspectief. Bij de levendige Q&A sessie na afloop ging Toine bij de beantwoording van de vragen diep in op de tools. Dit succes was aanleiding om hem te vragen voor een presentatie tijdens HP Discover in Londen.

Jenniskens gelooft in delen van kennis en inzicht om anderen succesvol te laten zijn, want daar krijg je inzicht voor terug. “Kennis is macht. Kennis delen is nog veel machtiger….", aldus de kersverse Speaker of the Year winnaar.

Jenniskens is Business Architect Infrastructure and IT Management bij Rabobank IT Nederland, hij heeft ook een master in Social Sciences en is gespecialiseerd in management van service organisaties. In zijn carrière was hij werkzaam als lead operations architect, product manager, project manager, department manager, en ITIL process manager.

 

Recente blogs

Blog kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.