Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

HPE, Microsoft & InSpark nodigen u uit voor het evenement MS Hybride Cloud motor voor innovatie bij Aevitae op 13 april van 10-13.30 uur in het HPE Hoofdkantoor in Amstelveen.

 De bijeenkomst op 13 april gaat over de Hybride Cloud waarin Microsoft Azure een centrale rol speelt. Er zijn ondersteunende presentaties, met veel ruimte voor vragen en discussie. Inzicht in een gezamenlijke oplossing met verzorging en ontzorging staan centraal. U wordt geadviseerd over uw transitiestrategie en het integratieproces wordt voor u geregeld, zodat applicaties daadwerkelijk op het juiste platform terechtkomen, met veel aandacht voor security en compliance.

Hewlett Packard Enterprise, Microsoft en InSpark hebben Aevitae bereid gevonden hun route naar de invulling van hun cloud omgeving, gebaseerd op Azure Private Cloudtechnologie, met u te delen. Verzekeraar Aevitae staat garant voor de professionele afhandeling van collectieve en individuele werkgevers- en werknemersvoorzieningen zoals zorg-, schade- en inkomensverzekeringen. Het bedrijf heeft 250.000 klanten en verwerkt zo’n 800.000 papieren declaraties en ruim zes miljoen digitale declaraties per jaar. Voor CTO Roel Swieringa is er geen enkele twijfel: 'Samen met de Microsoft system integrator InSpark (voorheen inovativ) - de beste op zijn terrein - en de HPE Azure Reference Architectuur hebben we een optimale mix van privacy-gevoelige data op locatie en voordelige back-up in de publieke cloud, in een schaalbaar, hybride cloud model.’ 

De afgelopen jaren heeft de financiële industrie continu aanpassingen ondergaan door perioden van hoogconjunctuur, recessies, veranderingen op aandelenmarkten, nieuwe en aangescherpte regelgeving en vele andere zaken. De sector bleek daarbij standvastig met hun klanten-base en dienstverlening.

Maar in het huidige 'always connected' digitale tijdperk vraagt de convergentie van financiële en technologische innovatie om vernieuwing en verandering van diensten, processen en infrastructuren. Slimme start-ups penetreren in de ooit zo ondoordringbare industrie, en bieden mogelijkheden die traditionele financiële instellingen nog niet hebben: snelle transacties, hogere rentepercentages, peer-to-peer leningen en naadloze, cross channel ervaringen. Consumenten maken gretig gebruik van deze veranderingen. 

Kortom, het is de hoogste tijd voor innovatieve financiële dienstverleners om de vele mogelijkheden van IT te omarmen en te benutten. En bovendien hun operaties te stroomlijnen en hun kennis en kunde om te zetten in voordeel voor klant en eigen organisatie, met als kern veilige, betrouwbare en vertrouwde klantervaringen.

Inschrijven
U kunt zich hier meteen aanmelden.

Recente blogs

Blog kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.