Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

SUSE en HPE organiseren op woensdag 29 maart de SUSE Expert Day in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Rondom het thema Define your Future zijn er technische discussies, presentaties en demo’s met SUSE engineers en experts.

Door de onstuitbare opmars van de digitale economie met z’n mobiele apparaten en gespecialiseerde apps, met instant en persoonlijke informatie, zijn de verwachtingen van consumenten torenhoog; de klant wil snelle, betrouwbare, geavanceerde en eenvoudig te bedienen applicaties. Een enorme uitdaging voor IT-organisaties. Zij moeten hun infrastructuur voortdurend aanpassen om te voldoen aan de veranderende eisen van klanten. Flexibiliteit en time-to-market, daar draait het om. Maar hoe behoud je concurrentievoordeel zonder in te leveren op betrouwbaarheid en veiligheid, terwijl je tegelijkertijd het kapitaal en de operationele kosten wil controleren?

SUSE en HPE leveren hiervoor innovatieve open source oplossingen, zoals OpenStack, Docker Ceph en Linux. Vandaar het thema: Define your Future met een snellere time-to-market. Technische experts demonstreren hoe je een datacenter transformeert met een software-defined infrastructuur met snelle, veerkrachtige automatisering en processen die het Systeembeheer stroomlijnen. Door deze technologie heeft u sneller toegang tot bronnen. Ook kunt hiermee DevOps methodologieën toepassen om nieuwe en bijgewerkte services naar de markt te versnellen.

Registratie
Kijk hier voor registratie en meer informatie.

Recente blogs

Blog kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.