Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

HPE en Mesophere zijn een Original Equipment Manufacturing (OEM)- en resellerovereenkomst aangegaan.

De overeenkomst moet klanten helpen bij de transformatie en modernisering van datacenters door hybride IT-oplossingen voor traditionele infrastructuren en private, publieke en managed clouddiensten aan te bieden.

Dankzij deze overeenkomst wordt HPE wereldwijd leverancier van de zakelijke oplossingen van Mesosphere. HPE bouwt en levert infrastructuuroplossingen - zoals server-, opslag- en technologiediensten - die ontworpen zijn voor Mesosphere DC/OS. Dit open-source platform (gebouwd op Apache Mesos™) richt zich op de ontwikkeling, implementatie en flexibele schaling van technologieën die de basis vormen voor moderne applicaties.

De overeenkomst met Mesosphere is de nieuwste mijlpaal voor HPE. Het bedrijf blijft hiermee zijn positie in containeroplossingen uitbreiden, zodat klanten de voordelen en flexibiliteit van hybride IT volledig kunnen benutten. Zo hebben klanten de mogelijkheid hun performances te optimaliseren en een snellere time-to-market te realiseren. 

Mesosphere sluit zich ook aan als technologiepartner bij de door HPE aangevoerde Cloud28+ community. Dit platform biedt klanten en HPE-partners een ‘marktplaats’ voor hybride IT-oplossingen en de mogelijkheid om kennis te delen en nieuwe contacten te leggen.

Recente blogs