Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Het next-generation HPE 3PAR Operating System fungeert als toekomstbestendige basis voor hybride IT en is ook beschikbaar voor bestaande 3PAR klanten.

Een greep uit de innovaties:

  • De nieuwe 3PAR Adaptive Data Reduction (ADR) levert uitgebreide data compaction en vermindert daarmee de operationele kosten.
  • Upgrades aan 3PAR Peer Persistence verminderen risico’s door disaster recovery mogelijk te maken over grotere afstanden.
  • Off-premises copy management met HPE Recovery Manager Central (RMC) breidt de bescherming van data binnen de array uit.
  • Meer automatiseringsmogelijkheden voor 3PAR StoreServ Management Console (SSMC) vergroten de business agility.

De HPE 3PAR innovaties bieden klanten een toekomstbestendige oplossing voor de ‘derde golf’ flashevolutie vanwege de ondersteuning voor cloud-native applicaties, datacentrum-brede orkestratie, tier-1 resiliency en een naadloze integratie van technologieën als storage class memory (SCM) en NVM Express (NVMe).

Technologische refresh cycles voor storage worden steeds langer terwijl flash media technologie steeds sneller verandert. Daarom ontwikkelt HPE een duurzamer design in de 3PAR-architectuur. Een voorbeeld is de recente tech preview van 3PAR 3D Cache voor flash hyper-acceleration met gebruik van SCM in NVMe. Hiermee worden nieuwe technologieën makkelijker ondersteund. Deze voordelen zijn zonder additionele kosten beschikbaar als onderdeel van een nieuwe, all-inclusive licentieovereenkomst die de aankopen vereenvoudigt en de kosten vermindert.

Naast de uitbreiding van databescherming aan edge computing en software-defined storage (SDS), kondigt HPE ook Peer Copy aan. Dit is een copy management feature binnen RMC die het in twee richtingen verplaatsen van snapshot data tussen StoreVirtual VSA en 3PAR arrays mogelijk maakt. Klanten kunnen gebruikmaken van Peer Copy met nieuwe StoreVirtual VSA Ready Node reference architectures, gebaseerd op HPE ProLiant servers, om SDS op andere vestigingen eenvoudig te beschermen.

Terwijl klanten hybride IT steeds meer benutten, blijft HPE bezig om automatisering en cloud-based analysemogelijkheden te implementeren in 3PAR managementtools als aanvulling op de integratie in HPE OneView en HPE Synergy.

Recente blogs