Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

HPE en Red Hat bundelen de krachten om de implementatie van network functions virtualization (NVF) oplossingen te versnellen.

De samenwerking is gebaseerd op volledig open, productieklare en op standaard gebaseerde infrastructuren. HPE gaat gebruiksklare en vooraf geïntegreerde HPE NFV System oplossingen en HPE Validated Configurations voor NFV aanbieden binnen het Red Hat OpenStack Platform en Red Hat Ceph Storage voor Communications Service Providers (CSP’s).

Dit biedt klanten meer keuzemogelijkheden via verschillende commerciële distributiemogelijkheden, zoals HPE Helion OpenStack Carrier Grade en Red Hat OpenStack Platform. Red Hat is een grote speler in open source en gebruikt een ‘upstream first’ aanpak voor de ontwikkeling van zijn producten, inclusief het Red Hat OpenStack platform. Daardoor biedt het Red Hat OpenStack Platform een volledige open source basis voor NFV-implementaties. HPE en Red Hat borduren hiermee voort op hun bestaande samenwerkingsverband dat erop gericht is om inflexibiliteit en hoge kosten door wildgroei in datacenters, applicaties en IT tegen te gaan. HPE en Red Hat willen samen ook de HPE NFV operations solutions certificeren.

Voor klanten die op zoek zijn naar ondersteuning, systeemintegratie en support voor Red Hat open source technologieën op HPE NFV System, biedt HPE Technology Services diverse diensten, waaronder: diensten voor strategieplanning, proof-of-concept, assessments, gevalideerde ‘active design’, integratie, support en uitgebreid programmamanagement. 

Recente blogs