Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

HPE Pointnext is een nieuwe technology service-organisatie die bedrijven helpt bij de versnelling van hun digitale transformatie en het bereiken van de gewenste bedrijfsresultaten.

Pointnext biedt de ervaring van ruim 25.000 specialisten in 80 landen die samen 30 verschillende talen spreken en een breed scala aan disciplines beheersen, van cloud consultancy tot operationele services. Zij zorgen voor de toepassing van nieuwe technologieën bij bedrijven, zoals cloud computing en hybride IT, Big Data en analytics, The Intelligent Edge en Internet of Things (IoT).

HPE Pointnext heeft drie servicetypen: 1 Advisory and Transformation Services, 2 Professional Services en 3 Operational services.

  1. De adviserende en transformatieservice - dit team helpt klanten bij de digitalisering van hun kernactiviteiten, het innoveren van hun producten en het verbeteren van bedrijfsresultaten.
  2. Het Professional Services-team - werkt samen met klanten om alles uit hun IT-investeringen te halen, en strategische plannen en functionele ontwerpen om te zetten tot productie. Ook tactische transities, van technisch design tot implementatie, migratie en distributie, en uiteindelijk operational consulting en service horen hierbij.
  3. Het Operational Services-team - biedt opties voor het leveren van IT door workloads, resources en capaciteit zowel on-premise als in de cloud te managen en optimaliseren. Klanten kunnen kiezen waarnaar ze hun workloads willen verplaatsen, hoe ze IT flexibel kunnen inzetten en of zij dat zelf willen managen of willen outsourcen.

Kijk hier voor meer informatie over hoe organisaties on-premise schaalbare infrastructuren gebruiken met een flexibel IT-model.

 

Recente blogs