Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

De HPE Hyper Converged Operating Environment software-update introduceert nieuwe composable managementmogelijkheden voor de HPE Hyper Converged 380, HPE's all-in-one software-defined virtualisatieoplossing.

IT-operators fungeren hierdoor als interne service provider voor verschillende bedrijfsonderdelen, waarbij ze gevirtualiseerde applicaties leveren met de efficiëntie van de cloud.

De update zorgt voor nieuwe multi-tenant workspaces waardoor operators snel en eenvoudig gevirtualiseerde omgevingen direct vanuit één resourcepool kunnen indelen en herindelen. IT-managers leveren aan een individu of werkgroep op basis van hun behoeften, waardoor business managers in verschillende bedrijfsonderdelen efficiënter hun middelen kunnen inzetten. De update integreert ook analytics waarbij IT-managers inzichten krijgen om te zorgen dat de benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn en inspelen op toekomstige behoeften. Daarmee kan IT de capaciteit verhogen, zelfs voordat developers weten dat ze dit nodig hebben.

Als interne service provider levert IT nu een intuïtief, self-service portaal. Dit maakt de toegang tot resources voor bedrijfsonderdelen eenvoudiger. De resources worden gebruikt om applicaties te ontwikkelen en te implementeren in hun eigen gevirtualiseerde omgeving met de snelheid van de cloud.
Kijk hier voor meer informatie.

HPE Services
Via HPE Flexible Capacity Service kunnen klanten de oplossingen afnemen. Voordeel: je kunt op- en afschalen naar gelang de benodigde capaciteit en je betaalt voor wat je afneemt. Met de nieuwe HPE Technology Services kunnen klanten nu ook de time to value van deze nieuwe oplossingen versnellen. De nieuwe HPE Synergy Rapid Advisory Service onderzoekt use cases die volledig gebruik maken van mogelijkheden van composable infrastructure, afgestemd op de huidige IT-uitdagingen. Workshops en strategische architectuurservices helpen de customer journey te versnellen.

Recente blogs