Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Uit het Morgan Stanley rapport van 2015 blijkt dat financiële instellingen sinds 2009 wereldwijd 260 miljard dollar hebben betaald aan boetes. Toezichthouders zijn in de hoogste staat van paraatheid en dagelijks komen er nieuwe compliance richtlijnen bij. Niet voldoen aan deze regels kan leiden tot significante schade: boetes van vele miljarden dollars en zelfs strafrechtelijke vervolging.

Met de nieuwe oplossing introduceert HPE een revolutionaire technologie met als voornaamste doel: frauduleus en non-compliant gedrag identificeren en stoppen. HPE IA combineert software voor archiveren, compliance en machine learning. Zo worden automatisch patronen en onregelmatigheden ontdekt in gestructureerde en ongestructureerde data. Organisaties kunnen hierdoor fout gedrag aanpakken voordat het een probleem wordt.

HPE’s IA is een complete oplossing voor toezicht en analyse die zich wijd verspreidt binnen de bedrijfsinformatie. Het heeft bovendien een 200x grotere pakkans voor potentiële risico-informatie in vergelijking met andere vooraanstaande compliance en risk management systemen.

HPE IA is onderdeel van HPE’s ‘Information Managementand Governance’ portfolio. Ook is het een kernonderdeel van HPE’s transformatiestrategie ‘Protect the Digital Enterprise’. Kijk hier voor meer informatie.

Recente blogs