Events:

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Via Amazon Web Services (AWS) zijn verschillende HP enterprise softwareoplossingen beschikbaar voor klanten.

Deze oplossingen helpen gebruikers bij het testen van applicaties en het analyseren van big data op AWS.

De nieuwe, compatible AWS-oplossingen omvatten:

  • HP StormRunner Load en HP Loadrunner - Performance testoplossingen die Agile ontwikkelteams helpen bij het versnellen van applicatiekwaliteit en de levering via een eenvoudig, intuïtief en schaalbaar platform.
  • HP Vertica OnDemand en HP Vertica Amazon Machine Image - Big data analyseoplossingen waarmee klanten gebruik kunnen maken van het HP Vertica datamagazijn en daarnaast analysemogelijkheden in AWS cloud- en hardware omgevingen kunnen optimaliseren.

“Duizenden organisaties vertrouwen op de verlaging van kosten die geassocieerd worden met applicatie downtime, performance issues in productie en ondersteuning van testing op gebied van web, mobile en legacy technologieën”, aldus Dave McCann, Vice President van AWS Marketplace. “Door HP producten toe te voegen aan AWS Marketplace wordt het eenvoudiger voor meer dan een miljoen AWS klanten om meer workloads naar de cloud te migreren en de middelen te gebruiken waar ze aan gewend zijn. De inkoop verloopt zonder enige problemen en de projecten zijn stuk voor stuk snel te implementeren. Ook heeft HP ze geïntegreerd in AWS Codepipelines, een belangrijk product van AWS.”

Klanten van AWS kunnen de performance testing oplossingen van HP via de AWS Marketplace aanschaffen. AWS gebruikers kunnen HP LoadRunner tegen een uurtarief gebruiken en betalen als ze hun AWS resources schalen.

Beschikbaarheid
HP Vertica OnDemand evaluatie en aankoop, kijk hier.
HP Vertica Amazone Machine Image kijk in de AWS Marketplace.
HP LoadRunner AMI kijk in de AWS Marketplace

Recente blogs