mkb

HP StoreVirtual Virtual Storage Appliance (VSA)-software is nu zonder extra kosten beschikbaar bij de aankoop van virtualization-ready HP ProLiant Generation 8 (Gen8) servers. Hiermee kunnen ook MKB bedrijven beschikken over deze appliance. HP is de enige grote serverleverancier die bij een aankoop van een server gratis softwaregedefinieerde opslag levert. HP verwacht MKB-klanten toegang te verstrekken tot meer dan een Exabyte aan VSA-opslag in de komende 12 maanden.

Organisaties vertrouwen wereldwijd op de computerprestaties, effici├źntie en veerkracht van HP Proliant Gen8 servers om de infrastructuurkosten aan te pakken in de hedendaagse datacenters. Zij erkennen de kostenvoordelen die voortkomen uit servervirtualisatie en IT-beheer. Het MKB heeft echter beperkingen qua budget, personeel en ruimte om opslaghardware aan te schaffen en te beheren naar behoefte. Daardoor profiteert men niet optimaal van de voordelen. De kosten voor de onderliggende opslaginfrastructuur is ook de meest genoemde uitdaging voor server virtualisatie implementaties.

HP StoreVirtual VSA transformeert HP ProLiant servers tot krachtige oplossingen voor softwaregedefinieerde datacenter-implementaties die servervirtualisatie voordelen direct maximaliseren. Door deze twee technologie├źn te combineren, kunnen klanten:

  • Kosten van de inzet van veerkrachtige gedeelde opslag met maximaal 80% verminderen in vergelijking met traditionele opslagseries.
  • Implementatie en verbetering van flexibiliteit vereenvoudigen met ofwel VMware of Microsoft hypervisor-omgevingen zonder speciale opslagdeskundigheid.
  • Behendigheid verbeteren door reken- en opslagcapaciteit op te schalen als zakelijke behoeften veranderen en applicatiewerkdruk groeit.
  • Het risico verminderen door gegevens met hoge beschikbaarheid te houden met behulp van clustering en ingebouwd rampherstel waaronder VMware Metro Storage Cluster ondersteuning.

Kijk hier voor meer informatie.