Lees en volg de blogs van Interexperience! Niet alleen van onze voorzitter maar ook van andere interessante mensen

Website vernieuwd!

Na een flinke periode van voorbereiding is het dan zover: Onze Interexperience site heeft een nieuw uiterlijk! En net als alle nieuwe dingen in het begin: aan sommige onderdelen wordt nog steeds gewerkt. Kleurtje hier, tekstje daar of toch maar helemaal anders of een nieuwe functionaliteit... Jullie gaan het zien de komende tijd! 

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie reacties! En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de dingen die we nog kunnen verbeteren. Laat je horen. Stuur een mail of reageer op deze blog!

Veranderingen:
- Nieuwe look & feel
- Blog systeem (staat in principe open voor ieder die een blog wil beginnen)
- MyExperience is vernieuwd
- Snelheid is verbeterd

​Ik ben er een poos mee bezig geweest, met het nieuwe uiterlijk en werking van de site. Het valt nog niet mee om eigen ideeën en wensen goed te combineren met die van anderen, Je hebt natuurlijk 'gewone' gebruikers, beheerders, mensen die content aanleveren... zoveel ideeen, zoveel meningen. Wel erg leuk om te doen! Zoals hierboven al gezegd: we zijn benieuwd naar de reacties. Hebben we iets gemist? Missen jullie functionaliteit? Stuur een mail of reageer op deze blog! En een simpele 'ik vind 'm mooi' is ook leuk...

Als jullie goed gekeken hebben, zien jullie dat er een onderdeel 'Young Professionals' aanwezig is. De linkjes achter dit onderdeel werken nu nog niet maar zeer binnenkort horen jullie meer over ons 'Young Professional' onderdeel

Kijk gerust rond, probeer het MyExperience deel en lees de blogs (en begin er eens zelf één, jullie mening wordt op prijs gesteld...)


Blog systeem


Vernieuwd MyExperience deel

En natuurlijk een nieuw uiterlijk voor de hele site

De boot missen is geen optie
IT is big Go Interexperience it

Reacties

 
Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 25 april 2024
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.